суботу, 8 лютого 2014 р.

Оголошення






До 200-річчя Т.Г.Шевченка

Шановні колеги! 
Доводимо до Вашого відома інформацію-рекламне оголошення.



"Видавництво «МАК Медіа Прінт» пропонує альбом репродукцій картин видатного митця

В тісній співпраці з Національним музеєм ім. Тараса Шевченка було створено альбом репродукцій картин видатного митця. Він містить роботи, виконані у різних техніках: акварель, сепія, гравюра, малюнки тушшю та олівцем, олія. Також представлені різні види живопису. В альбомі зібрано найвідоміші, найяскравіші твори Т. Шевченка, що є знаковими в його творчості.
Мета збірки – сприяти підвищенню інтересу школярів до вивчення біографії, творчого та життєвого шляху видатного українського митця, поета та художника Тараса Шевченка. Залучати учнів до світу прекрасного. До альбому додається опис картин, історичні відомості про створення картин, їх історичну та художню цінність.
Змістове наповнення альбому відповідає основним вимогам навчальної програми середньої школи. Альбом отримав рецензії спеціалістів літературної та мистецької сфери.
Представлені матеріали можуть бути використані вчителями української літератури загальноосвітньої школи, студентами та викладачами вищих навчальних закладів педагогічного, філологічного та мистецького напрямку. Репродукції 20 картин подаються у форматі А3, опис картин подається брошурою у 16 сторінок, що вкладається разом з репродукціями у папку для зручності використання та зберігання.

З приводу замовлення чи надання додаткової інформації про збірку
звертайтесь за тел.: (044) 337-83-84, (067)542-09-39
 або за електронною адресою makmediaprint@gmail.com"

Немає коментарів:

Дописати коментар