пʼятницю, 20 вересня 2013 р.

ЩИРО ВІТАЄМО ЗІ СВЯТОМ!

У ці дні, коли міста і села України одне за одним урочисто відзначають 70-річчя визволення територій від німецько-фашистських загарбників, прийшла ця світла дата і на Вільнянщину.
Ні біль важких втрат, ні радість великих перемог не забулися за цей час, адже пам’ять про подвиги наших батьків, дідів, прадідів, братів і сестер та вдячність за життя на вільній землі не мають історичного терміну давності – вони вічні. Вони – у пам’яті кожної родини, у назвах вулиць і площ, у полум’яних квітах біля меморіалів Слави.
Минатимуть століття, приходитимуть у світ нові й нові покоління, але ніколи  не зітреться в народній пам’яті безсмертний подвиг тих, хто боронив нашу рідну землю. Завдяки високому патріотизму, героїзму та самовідданості українська земля була звільнена від фашистських загарбників. Найщиріші слова подяки висловлюємо нашим дідам і прадідам, які ціною власної крові та неймовірних страждань вибороли право на життя і свободу нашого народу, віддали всі свої сили, досвід і талант. Їх життєвий шлях - це повчальний приклад для всіх нас. 
Бажаємо всім землякам - дорослим і малим- міцного здоров'я, довголіття, бадьорості духу, чистого і мирного неба над головою!

Немає коментарів:

Дописати коментар